TOP20-3V

Katrangan singkat:

Casing: casing Plastik

Kacepetan Respon: 60mmin. (198.6feetmin)

Ukuran: 265 * 182 ″ 48mm kanggo TOP20

Bobot: 4KG kanggo TOP20

Kesalahan kuantitas: + -1 jumlah

Jinis Koneksi: 9 pin D-type


Detail Produk

Tag Produk

Casing: casing Plastik

Kacepetan Respon: 60mmin. (198.6feetmin)

Ukuran: 265 * 182 ″ 48mm kanggo TOP20

Bobot: 4KG kanggo TOP20

Kesalahan kuantitas: + -1 jumlah

Jinis Koneksi: 9 pin D-type

Input encoder: prabédan fase quadrature 5v TTL 90

Jinis keypad: Membrane kanthi saklar tactile soyo tambah PCB

Sumber Daya: AC 110-220V, 50-60 Hz

Tenaga: Pasokan listrik universal

Suhu: Operasi 0 ~ 40 deg C,

Tampilan: Tampilan LED warna ijo 8 digit

 

Fungsi Umum

Metrik / Konversi lmperial. Reset Nol. Ukuran Pratelan

1/2 Mode Jarak kanggo mbantu Temokake Pusat. Kelingan Posisi Kenang.

Mode tampilan koordinat mutlak lan Incremental.

Mekanik Nol & Workpiece Nol.

Fungsi Nyusut: Tunjangan nyusut bisa disetel kanggo menehi ganti rugi kanggo nyuda utawa nyithak nyuda.

Fungsi Diameter Lingkaran (PCD): Konsol bakal ngasilake koordinat X lan Y kanggo saben bolongan.

 

Fungsi Kalkulator

Fungsi Matematika: Tambah, Nyuda, Multiply, Dibagi

Fungsi Trig: SIN, COS, TAN, SIN-1, COS-1, TAN-1, X2, v, I (pi)

Posisi sumbu bisa ditransfer menyang kalkulator minangka operator.

Asil bisa ditransfer maneh menyang poros

 

Fungsi EDM

Fungsi kontrol ambane EDM

 

Fungsi Lathe

Kompensasi Piranti lan Nomer Piranti.

Diameter utawa Waosan Radius.

Setel dimensi rugi alat

 

Fungsi Mult-fungsi (kanggo millirg, mboseni, bubut, gridng, ED)

1] Bunder bolongan PCD (kanggo panggilingan, EDM

2] Slash punch (kanggo mesin panggilingan)

3] Fungsi kompensasi alat (kanggo mesin panggilingan)

4] Fungsi pangukuran taper (kanggo bubut)

5] Pemrosesan slope (kanggo mesin penggilingan

6] Fungsi busur R (kanggo mesin panggilingan)

7] 200 majalah alat (kanggo bubut)

8] Fungsi EDM (kanggo EDM, dipesen kanthi kapisah)

9] Komunikasi 8S-232 (dipesen kanthi kapisah)

X POS 3 (2)

BC20-2V

X POS 3 (3)

BC20-3V

X POS 3 (5)

TOP20-2M

X POS 3 (10)

TOP20-2L

X POS 3 (7)

TOP20-3L

X POS 3 (6)

X POS 3 (9)
X POS 3 (4)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita